April 30, 2011

Kaki Novel Semula.


Hati kalau dah cinta, benci pun boleh jadi sayang.


Sehari tak pandang mulalah jadi gila bayang






Biar seribu tahun,


cinta ini tak mungkin akan pergi.



Relaku pujuk.
Walau jelinganmu menggetarkan jiwa.





Berpisah itu indah,
jika kita bisa berbicara bahasa rindu.









p/s : empat novel di bulan empat.

April 29, 2011

Royal Wedding. Making History.

Prince William and Kate Middleton.







Melambai lambai lambai ~~






The royal newlyweds shared their first public kiss ;)






p/s : tak berminat pon mula mula. tp rugi kalo tak tengok ;p

April 27, 2011

Mistakes.







p/s : Need to make mistakes just to learn who I am

Padan Muka Aku.






" Dan bila tiada lagi teman bermain,


kau pulang mendapatkan aku.


Itulah aku, padamu . "




- Faizal Tahir, Cuba -

April 26, 2011

When You Go Would You Even Turn To Say ;


video


I don't love you like i did yesterday ?

Ngannnnnnnn !







Drama tiga babak riang ria.






Merindui saat ber'gaduh' dengan Si Ribena.


Merindui saat 'meneropong yg berkenan' dengan Si Sangannn.


Merindui saat kesangapan makanan di bakeri bersama mereka.


Merindui saat 'mata bertentang' bersama mereka.


Merindui saat A1T3 Farewell yg at last sgt the best !


Merindui saat berlari berkejaran di PADANG KITA ! :p








dan banyak lagi tau tak ?








Sangat sangat merindui saat saat di atas ;)





p/s : timakaseh laa incik zamri bg gelaran tuh kat kami. haha

April 21, 2011

One Good Turn Deserves Another.


video


April 20, 2011

Perpisahan Ini.

Nina ngan Amirr nak ganti Fara Halim ngan Ili Dania ka ? haha :P





Alalaa chomelnya Nur Aimi saya sorang nehh ^^


we are the threeeeeeeeeeee stoogesss ! yawwww :P


Hari hari terakhir seorang perempuan .


.
.



Saya akan merindu rindui ;

Classmate.

Pa'ah : kanak kanak ribena lagi hyperactive !
Yumni : perempuan yg ala ala sopan bebbb. huahua.
Kak Pah : suka melatah ! o mak hang !
Emilia : hehe. kuat nangis jugak yeeee.
Angah : si putih gebu alooloo !
Syahadah : dah macam lecturer pon ada.
Bella : si penari chomel dan mempunyai suara yang best !
Hana : mempunyai cara ketawa yg wahhhh !
Nasrimas : si atlet yg kaki tidur dalam kelas dan kuliah ! hehee.
Fiezah : yang selalu angau dengan kekaseh hatinya !

Syikin : mulot hang memang kaw kaww laaa !
Ain Ahmad : budak yg suka balek rumah !
Syaza : diam diam ubi berisi rasanya nehh :P
Jannah : kaki ponteng kelas tapi bijak ! JELES.
Ain P.Ramli : si tudung labuh yg diam diam ayu gitu :P
Nadiah : sama la ngan atas neh tp nampak cm rock jugak :P
Suha : macam datin dehh. suara cam pakar motivasi.
Lyn : femes sebagai 'AWEK' Lim Ming Ren.
Chek : dia pun suka gelak jugak nehh.
Zeyra : budak 4flat yg sangat rajen dan rajen !
Aqem : prostitute tahap vvip !
Ming Ren : kadang kadang buat gyla jugak.
Chokey : ketua kelas yg sentiasa dibuli oleh pen. kelasnya.

EX-Classmate.

Shatira : si putih melepak bermuka garang.
Yaya : awek Kelate yg Kelate sejati.
Koji : mamat neh ibarat ustaz pulak lam kelas.
Shi Min : hanya berkomunikasi ngan Ming Ren
Linda : bestfren Yaya :)
Najmi : si suara perlahan yg baik tp sudah kembali ke rahmatullah. Al-Fatihah.

Roomieeeeeee dan EX :

Aimi : awaklah kaunselor saya yg TABAH dan KUAT ! :)
Amirr : innocent tapi rock. haha. bagus lahh PUNDI ! :)
Alyaa : minah senget ni rockkstar. haha. JELLY foreva :)
Amira : Manjaaaa jugak ! :P
TJ : Suara lembut dah tapi gengsterr. lalalaa :D


NORHASLINDA BT. ISHAK : ayat anda : kenangan akan menjadi terindah
kpd org yg bahagia dan suka akan kenangan itu.
tetapi kenangan akan menjadi derita
kepada org yg tak suka akan kenangan itu.

JADILAH ORANG YANG BERTANGGUNGJAWAB ATAS KESALAHN SENDIRI, okehh ?
don't be SELFISH .
Semoga nanti jumpa kawan yg lebih BERGUNA dan BAIK daripada kami :)









p/s : isi masa lapang sat.

Tuhan, Beri Aku Cinta.



video

Ku bertemu sang adam di simpang hidupku
Mungkin akan ada cerita cinta
Namun ada saja cobaan hidup
Seakan aku hina..

April 05, 2011

Haha Haha Haha.

ni maksudnya tengah mengisi masa lapang.


9a.m -10a.m : kat TA dengan classmate. nak bagi hadiah dekat our lecturers.

11a.m -12a.m : merapu dengan teacher aidura then turn untuk bagi kat puan salawati pulak.

12a.m - 3p.m : dekat library. 'STUDY'.

3p.m - 5p.m : 'STUDY' jugak =.="

5p.m - 6.30p.m : lepak bilik yumni.

7.30p.m -8p.m : TIDOQ.

9p.m - 11p.m : taklimat PSPM.

and so so so soooo on .

Crazy teacher gets crazy students.
Madam Duyen Duyenn with PENDAMPING :p
Terima kaseh sebab you 'BAGI LINE' kat i usha NN. huahuaa.

I will miss both of you :)
Pa'ah and Yumni.
bongokk. macam laa duk jaoh :p


Pukoi 4pg boleh duk p menuleh blog plak. memangg bobo lahh.
target td nak stadi Math chapter 3 sampai 5.
tengok tengokkkkk...
so ? ap mau bikin ?



p/s : intenet ohhh intenetttt.
masa stadi week ni jugak la hang nak ada balek.

April 02, 2011

Saya Kenal Sayang Saya



Untuk kali ke seratus lima puluh juta Mereka tanyakan engkau soalan yang sama


Eh kenapa kau masih lagi mahukan dia?”.


Apa kau buta apa kau pura-pura suka


Di seratus lima puluh juta kali itu. Di depan semua engkau tarik tangan aku.


Yang sedang buat muka kosong tak ambil tahu. Sambil ketawa engkau bilang satu per satu,


“Dia mungkin bengis seperti singa, Tapi dia nangis tonton cerita Korea”.


“Dia mungkin keras bila bersuara” “Tapi dia jelas jujur apa adanya”


Aku lagi kenal dia”.




Eh dah lebih seratus lima puluh juta kali.


Aku pesan padamu apa yang bakal jadi.


Engkau dan aku ada mungkin tidak serasi.


Engkau sangat manis aku ini pula dawai besi.


Di setiap seratus lima puluh jutanya.


Aku pun dalam hati semacam tak percaya.


Apa kau lihat pada aku jujurkan saja.




Terus kau cubit dagu aku sambil berkata :


“Sayang mungkin baran tak kira masa,tapi sayang tahan kalau yang salah saya."


Sayang mungkin saja keras kepala, tapi sayang manja bila kita berdua.”


Saya kenal sayang saya”.


Buat apa di cerita. Bahagia kita rasa. Biar tak dipercaya,peduli orang kata.


Baju ronyok tak apa asal pakai selesa.


Berkilau tak bermakna.


Kalau hati tak ada.


Aku lebih bengis dari sang naga


Tapi bisa nangis semata demi cinta


Suaraku keras tak berbahasa


Kerna aku rimas gedik mengada-ngada


Aku mudah baran tidak semena


Mana boleh tahan angin cemburu buta




Dan aku sengaja tunjuk keras kepala


Aku punya manja kau saja boleh rasa.


Rahsia kita berdua..






p/s: ESOK = kena balek.

April 01, 2011

Hau Hau Hauu.


Mesti minggu depan aku stress nak mati .

sebab skang aku tak rasa apa2 g.


aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.


lklajnqkbuujaikqkbajqbk.








p/s : mati aku mati mati matiiiiiii !