January 23, 2012

Up Up and Away


Away for a few days .
For Bakti Siswa . Hahaha.
Semoga selamat kat sana. Aminn .


Btw, aku sori sangat sangat yang teramat sangat terlalu paling amat (hyperbola)
kat sesapa yang aku takleh FOLLOW BACK.
Sebab aku taktau pasaipa dia jadi camtu -..-

Sapa yang letak follower box yang tulis
JOIN THIS SITE tu aku boleh la follow.
Sapa yang tak letak tu,
adoooi.. aku pun taktau kenapa takleh follow.
Naik panaih kepala aku pikiaq.

Masalah blog aku or intenet gila or memang button tu gila or apa apa ja lahhh.
So .. sorry sorry sorry niga niga niga (Super Junior).

BYE :DDD

p/s : Sapa ada jalan penyelesaian sila lah bagitau.
sharing is not just caring, it's also LOVING. kuikui :p


9 comments:

zeeck said...

owh tersedak saye...awak sebut pasal hyperbola :P

nina said...

LILI ajaq kak nina cmna nakwat mcm kat atas ni.iklan2 ni.plez2

Faza said...

beb.. i x dpt follow blog kamu lagi..

ayik 'connection interrup' jer huhu

Faza said...

ohw sudah boleh :))

Fienazzuki said...

p bek2 sayang noh..

Lily Suhaili said...

@Zeeck, hahahah kenapaaaaaaa

Lily Suhaili said...

@Kak Nina.. ok jap akak ..

Lily Suhaili said...

@Faza, haha. kadang2 jadi camtu kan ? it's okay ... :)

Lily Suhaili said...

@Fienaz zuki , thankyouu Kak Pah.. dah selamat balik rumah sudah. hehee