January 28, 2012

Thinking


TIBA TIBA ..
Yaa, tiba-tiba !


Tiba-tiba aku terpikir kenapa relationship orang lain
boleh bertahan sampai 3 4 5 6 dan tahun2 seterusnya ?
Even depa pun ada jugak bertengkaq or pernah clash sebelum2 ni.
Macam mana depa pertahankan hubungan tu sampai sebegitu lama ?
To be honest, memang aku jeles pun dengan depa ni. Huuu.
Kenapa benda tu tak jadi kat aku dulu ?

k
e
n
a
p
a

 ?


p/s : tak salah kan kalau berterus-terang ?
 aku pun takmau sakitkan hati sesapa di akhir cerita hidup aku ...


14 comments:

zeeck said...

tol2...z pn ade terfikir camtu....tp bile fikir balik z rase usia2 remaja ni xbess kapel~ :D

Original CikTeddy said...

muhasabah lah diri msing2..mybe ade ksilapan yg kite x sedar =)

cik ayuni said...

x perlu jeles2...jodoh kita hanya tuhan yg tahu...klu kite clash sekalipun, maybe die mmg x sesuai tuk kita n ALLAH nak dtgkan yg lebih baik untuk itu..

''bersangkan baiklah kepda ALLAH, ada hikmah disebalik semuanya tu....

Fienazzuki said...

tips nya...

1. Bertolak ansur
2. Faham diri pihak sebelah
3. Support dia gegila
4. Jujur
5. Percaya kat dia

ada lgi...tapi xlarat nak taip
(^_^)

Lily Suhaili said...

@Zeeck , hehee.. tu laa .. takpalah.. boleh terima.. cuma terpikir :)

Lily Suhaili said...

@Cik Teddy, yea betul .. thanks babe :)

Lily Suhaili said...

@Cik Ayuni, huhuhuhu ... ni komen yang paling tacing ja ni.. sobsob... :'( .. ya betul tu .. thanks yuni ..

Lily Suhaili said...

@Fienaz Zuki, hehe.. thankyouu.. it's okay .. hope kamu bahagia kak pah sayang ! muah :P

AzwanRamli said...

couple after nikah,it must be awesome..

Lily Suhaili said...

@Azwan Ramli, hehe .. untungla... insyaAllah ... :)

Mayam said...

sama laa kita deq, huuu :'(((

sky se7en design said...

kdg2 wondering jugak...tp kte xley nk wtpe kalo jodoh xpanjang...=)

Lily Suhaili said...

@Kak Mayammm, jangan sedih2 .. hehe.. tengok komen orang kat atas terus tersedar.. heheheee :')

Lily Suhaili said...

@Sky se7en design, kan? redha itu ikhlas.. pasrah tu menyerah .. haha (apa kena mengena)