February 02, 2012

Baksis 2012 : Jalinan Rantaian Ukhuwah [Entri Bergambar]


Assalamualaikum, well hello there world !
Hehehee. Haritu pergi Bakti Siswa kat Kg. Alai, Gerik, Perak.
23 - 26 Januari 2012 .


Besttttttttt sangat sangat sangat.
Sebenarnya tunggu gambar ja nak upload sini (pulun la hang ni Lily)
Tak dapat semua pun lagi. Hehe.
Tapi okey la kan. Ni pun nak upload jenuh dah.


Program ni macam stay kat kampung tu then ada program keluarga angkat jugekk :D
Tapi kali ni depa buat satu family sorang ja.
Cuak jugak la aku mula-mula. 
Ya la, kang aku duk cangak bulu sorang2. Heeee..


Saya dapat En. Aziz & Puan Rapisah :D
Depa tinggal dua orang ja kat rumah. Anak2 semua dah kerja.
Tapi kebetulan masa stay 2 hari tu, anak perempuan dia balik kampung.
So, dia bawak gi jalan2 jap la masa tu. Weee ;D




23 Januari 2012


Perasmian :)





Rumah saya ada kolam ikan . Hehehe.
Saya sukaaaa tengok ikan :D




Ini anak jiran saya.
Agak-agak sekali tengok, umur dia berapa ?
Ingatkan dia tak kawen lagi.
Rupa-rupanya anak dah EMPAT.
Umur 35 tahun.
Dia sangat cun !
Ok sekian terimakasih.



24 Januari 2012



Pagi bermula dengan senamrobik yang di conduct oleh saya dan Bella !
Jiji, overrr giteeww :p








LDK BERMULA !













Say cheeeeeeeeeeese ! :D

.
.
.

25 Januari 2012
Bermula dengan aktiviti gotong-royong sebelum pi hiking .







Masuk Gua Kelawar :D
Saya sangat sukaaaaaaaaaaa hiking !














Hahah suka doeee gambaq hang Mun !
Ngan adik angkat dy.
Soooooooo cute !




26 Januari 2012




Konvoi pergi ke rumah-rumah orang kurang upaya .





So sad :'(
Kadang2 disebabkan seseorang tu tak pernah jadi macamni sebab tu tak rasa apa2 .
Kan? Tengok depan mata, sangat sedih .




Ni saya ngan mak angkat saya :D
Ngan abah saya tak sempat nak ambik la :(
Sedih waktu nak berpisah ngan mak saya .
Hehee :')






MISS YOU GUYS ! 


6 comments:

zeeck said...

bess nye prog nie :D

man said...

kenangan berharga..

::ct luna:: said...

wah....best nye...
btw...kite cam kenal la mun 2...org melaka kan..?

Lily Suhaili said...

@Zeeck, hehehehe betul.. best3 !!

Lily Suhaili said...

@Man, yupp.. kenangan yg tak dapat diulang kembali... :)

Lily Suhaili said...

@Ct Luna, a'ah ! dy orang Melaka.. hahah kawan eh ?