July 30, 2012

Tiga


Heyy ini kami ! Kami ialah The Three Stooges !
Nama kami Lily, Pa'ah dan Yumni :D
Sejarah nama Three Stooges ni adalah daripada lecturer Pengurusan Perniagaan aku masa kat matrik dulu. Kami ni asyik bertiga ja, lastly dia gelarkan kami tiga The Three Stooges macam cerita zaman dulu tu. Hee and nama tu melekat sampai sekarang :')


Baidewey pakmunawey, yang boleh nak cakap (menaip ja kot) pasal kami bertiga ni sebab pagi semalam dalam jam 9 pagi macamtu, Pa'ah datang rumah sebab nak bagi kad kahwin kakak dia. Plus dah ayah and kakak dia nak pi pejabat agama jap, so dia relax kat rumah aku dulu. Then ajak Yumni sekali.


Hehehe, bukan senang nak dapat peluang macamni boleh jumpa sejak dah masing-masing sambung belajar ni. Pa'ah kat UPM dan Yumni pulak kat Uitm Puncak Alam. Aku ja masih 'setia' dengan Kedah. Hahahaha


Dah ada peluang cenggini mestilah kena hargainya kan? :p
So, depa mai lepak rumah ja laa, ya lah, dah puasa pulak. Kalau bukan bulan puasa boleh jugak keluar makan ka apa. Wahh, dah jumpa ni memang flashback kemain lah kan. Tengok gambar dan video lama. Dah menyembang pumpang pumpang sampai suara nak habis tersekat-sekat dan akhirnya keletihan. Lepastu LENA woii. Macam apa ja kan? Ngahahaha.


Tapi tadi tak ambik gambar pun . hurm :(
Takpalah, tengok gambar lama pun oke ja :)



Pa'ah di sebelah kiri, Yumni di sebelah kanan










Three Stooges with Fienaz Zuki a.k.a Kak Pah ! :p







The Three Stooges :')

2 comments:

conundrum said...

3 sekawan xpe...jgn 3 sekawin...eh? XD

Lily Sulily said...

Ehem tiga sekawin tu dah lain benor. bhahahaha