July 06, 2011

06 July 2011.

Assalamualaikum , ohh well hello world ! As you might be able to see bla bla bla ... (Anwar Hadi via Mat Luthfi).. I'm totally bored. Gahhhhhhh. Bila dah boring, timbui lagi satu perangai buruk.


Iaitu : Malaih nak berinteraksi ngan orang. Bukan bad mood. Tapi buang tebiat. Malaih reply mesej orang, angkat call orang (kalau ada yg mesej n call lah). LA NI AKU TENGAH BUAT LA NI. Tapi depends on orang yg contact jugak. Hehehe. Tak semua. Sori sapa2 yg tacing. Dan lg satu, menyampah tahap sampah kat sesetengah facebooker yg .... haihhh. Bikin gua panas ja. Sabaq sabaq sabaq.


Chomey kann ? ^^

Dua hari lagi habisla free call and message yg Celcom bagi kat aku. Haram tak dimanfaatkan sepenuhnya pun. ==" . Takdak apa yg menarik pun dengan benda free tu. Sepanjang nak dekat 6hari, ada la 3 kali ja kol orang. Hahaha. Aku takdak mood nak bercakap. Kesian sapa yg aku janji nak tepon. Ilah, Eija, Pa'ah. Takpa, nnt aku kol. Cuma kemaren ja baru kol Nini Sweeties sayaaa. PUAS cakap ! Hehehe. Kena lecture sedaihh. ^^


APA MOTIF ENTRI NI SEBENAQNYA ?
aku pun taktau . jangan tanya aku. (sila jgn mengumpat dalam hati :p)

PASAI COMMENT BOX AKU,
Boleh ja komen tp kena tekan POST TITTLE dulu untuk komen entri tu kot tak silap la.
Aku pun taktau nak habaq cemana.
Tobat qenyahhh. Aku taktau nak buat camana laaa ! Haiyooo. Tak pro oke, bai.
Manja Queen , i need your help !

Suka ni sebab aku suka orang yg bermuka SERIUS. tak senyum. garang. tapi dalam hati ada taman bunga yang tak over berbunga, dan bukan taman BUAYA. Lalalaa .


4 comments:

Liyana Aziz said...

heyp! bak sini kredit tu, nak guna... hahahahahahha... ada mood x nak reply comment ni? kikikikiki

oh, BOF... dah format HD, x leh tengok ulang2... grrr

Lily Suhaili said...

Hehehee. Kalau bleh smpai, kmfem bg punya. :P

Yupp, baru ja pun kenal bof. Lambat gyla =="

Knapa komen ni jd camni eh ? ni lg 1 peninnng

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

hai hai . choki datang sini . choki tag kamu ye utk GA cik dil . jemput2 tengok ye . :)

Lily Suhaili said...

Orait, thanks Choki ! :)