July 10, 2011

Nak Buat Terok Boleh Dak ?

AMARAN ! ENTRI INI MENGANDUNGI OVERDOSE DADAH .
Sila jauhi jika anda akan mencarut dalam hati.


CHAPTER 1.


40 juta kali jugak la aku pikiaq nak post ni. Sebab setiap kali nak post aku akan teringat pesanan ikhlas Adik aku kepada aku. Terngiang2,


" hang tulis tu semua orang boleh baca."


Ternyata pikiran dy lebih matang pada aku. Sory, gua belum mencapai tahap kematangan lagi yang maksimum lagi. Dan disebabkan tu lah aku sentiasa ..... oke takmau teruskan ayat T__T




Aku dah duk tertahan2 dah ni amarah aku ni. Satgi memang aku semboq gak kot . Eeeeeeeeeeee ! Aku qasa nak menjerit macam orang kena sawan gylababi dah ! Dah la mood tak betoi, ada makhluk Tuhan paling seksi ni duk buat pala beramah mesra apa ! Hangit sungguh la. Nak beramah mesra bagi kena gaya sikit la ! Ni dak .... duk... aii. Keluaq suma satgi kot. Haishhh. Dah tak penah cakap ngan hang pon ! Jangan nak over sangat la ! OKE DAH ! babi babai.


CHAPTER 2.

Haihhh. (mengeluh mengeluh dan terus mengeluh. tak baik weh mangkok). Sepatutnya aku dah tidoq dah td ni. Tapi disebabkan ,


Ella : Toktokk (ketuk pintu)
Aku : Apa ?
Ella : Ada kertas warna dak ?
Aku : Takdak.
Ella : Betoi2 la.
Aku : Laa, takdak.
Ella : Okeeh.
Aku : (Dengan muka mengantuknya tutup pintu balik).


Lepas tu baru tersedaq, aku dah tak boleh lelapkan mata balik ! Urghhh ! Memang payah kalau aku dah tidoq pastu org kejut, aku payah nak tidoq balik ! Tetiba bukak balik pintu, ternampak laptop kosong. Yeahhh, it's my turn, muahahaha !




Dan la kan tengah2 guna, internet jadi macam madafakaahh. Pukul 3.30pagi, sound kat laptop bunyi macam tengah buat kajian Paranormal Activity dan serta merta laptop terus jammed. Grrrrrr ! (pegang pisau sambil mengetap gigi). Dan la kan aku pi masak Mi Sedap lu, makan sampai habeh sambil niat posa ganti. HAHA. oops ! Teqa tu baru internet nak okeh. tuihhh. bikin wa panas ja lu ni streamyx.


Sepasai gi FACEBOOK. Dah aku memang jenis tutop chatbox pun. Kalau aku bukak tu , tolongla jangan BUAT BUAT kenai aku kalau sebelum ni hang tak penah pon besembang ngan aku walau kat mana2 tempat even social network pun. Hesh !


Chiao !

5 comments:

Izzati Nazifa said...

hahaha garang sungguh. ;P

Miscellaneous Smiles said...

fb da laen

Lily Suhaili said...

@Izzati Nazifa : Hehehee. terhangit seketika :p

@Miscellaneous Smile : Tu laa. serabut betoi =.="

Izzati Nazifa said...

tkpa. kat sini la kita nak lepaih geram pon. sembuq kat org satgi kita kena balik.

Lily Suhaili said...

Hehehe betoi2.
Satgi kata org baran plak padahai depa sendiri yg bg org rimas. grrrr