July 22, 2011

I Am Malaysian & 30 Days Blog Challenge : Day 6


Day 6 : A photo of an animal you’d love to keep as a pet .
.
.
.


Tadaaaaa ~


Maaaaa, nak ni ! Kucing gebu gebu. Nak gomoi. Nak ligan. Nak buli.



Ha padia ? TAKLEH ?

Oke okeh . fine fine fine (shuib sepah) .


.....................................................................................


Saja nak hapdet pasai bola sikit. *Aku dah kering idea nak blog menatang hapa dah.


Aku pun bukanlah kipas-susah-mati bola pun. Tapi kalau ada perlawanan besar rasa semangat jugak la nak tengok. Tambah2 kalau kumpui ramai2 depan tv. Heee. Tapi sepanjang Malaysia lawan ngan Arsenal , Liverpool & Chelsea , aku tengok masa Chelsea ja. Ngahaha. Tu pun kat rumah ja la. Nak pi sana macam .... dalam mimpi ja ? Haihh =.= 
.
.




Malaysia vs Arsenal.
Team feveret abang aku nih. ahem ahem. Aku tengok masa gol kedua ja. Tu pun online punya.

Malaysia - 0
Arsenal - 4

('Baguslah'. Hahaha)



Malaysia vs Liverpool.
Aku tak tengok yang ni sebab apa ntah ? Tidoq kot masa tu ? Buleh  pulak noh. Lalala. Tapi macam hebat jugak la walaupun kena bantai banyak.

Malaysia - 3
Liverpool - 6

(Bagus bagus. Daripada O kan)





Malaysia vs Chelsea.

Boleh gagah yang ni. Tension aku tengok. Tak gol2. Boleh kena sakit jantung (over dak?) aku tengok minit yang dah nak gol tapi .... HAMPEH.


Dahla first half asyik kena attack ngan Chelsea ja. Boooo untuk Chelsea ! HAHA. tak suka Chelsea. Tapi goalkeeper Malaysia, Farizal Marlias hebat ! *Tepuk tangan sambil standing ovation ~


Malaysia - 0
Chelsea - 1


(Takda la hebat mana pun Chelsea. Lalala.
Gol kontroversi kot.  Sbb nampak macam tidak melepasi garisan gol.)

.
.
.

Okthanksbye.

5 comments:

Sofea Lang said...

Mak aih.....gebu kucing ni....!!!
Nak peluk, nak cubit die!!!

Ha...gol nasib j pn. Tak pe lah..dorg dtg melawat kte..bg j la hadiah.

Lily Suhaili said...

HAHA ! chomeyy kan. gebu gyla. gerammm T___T




wahh, like ayat tu ! bg hadiah sempena lawatan kat Msia. hahaha

ainaa kz said...

wah wah. dah ada tmpt komeng laaa. haha~ tahniah tahniah *mcm xperlu je*

Lily Suhaili said...

@Ainaa kz , hahaha ! tobat renyah nak bg ada komen ni pun . kena edit lain semua. takpa. PERLU2. heee

Lily Suhaili said...

@Ainaa kz, nak url blog . x jumpa pun kat mana ?