August 29, 2011

Salam Aidilfitri Made by Malaysians .



Ini entri kedua untuk harini sebab aku berkobar-kobar nak buat pasal entri Raya Aidilfitri dan Merdeka.
Theheee. Yaa. Pulon itu aku.
Sila muntah hijau kuning depan laptop.
Kalau rasa nak terberak , pi jamban. yea ? smileee :DD


Esok dah nak raya weyh. walahhhh . sat ja kan.
Dah habes dah bulan puasa. rasa sedih  :(
Semalam tarawih terakhir aku tak buat pun. Rasa rugi gyla.
Tapi malas yg teramat sangat semalam.
Taktau kenapa. aduhhh -.-'


Ditambah pulak dengan cuaca yang teramat best kan.
Hujan tak berenti sini.
Mintak mintak jangan banjir sudahhhh. Satgi .... tak beraya aku.
Sobsobss.



Sempena hari raya ni aku nak mintak maaf dekat kawan-kawan aku tak kira lah yang dah kawan lama dah ataupun baru kawan dengan aku.
Kawan sekolah ka, matrik ka, blogger, facebooker, tweeple,
dekat formspring dll. Aku tau aku suka melawak gila dengan depa.
Dan aku ialah penggemar buat teruk tahap kronik .
Kawan2 aku yang dah biasa dengan perangai aku pun boleh pening lagi dengan aku. So, kalau agak-agak macam terasa dengan aku,

aku mintak maaf eh ? Heeee ( mahapkan lerr, nehh ? =P )





Dan aku jugak nak wish kat semua rakyat Malaysia :


 " Selamat Menyambut Kemerdekaan yang ke-54 tahun ! "


*sambil background music Jalur Gemilang & Keranamu Malaysia.



I love this video ! Terrrbaek Mat Luthfi :D

Dan aku suka quotes from Milimilo


" I am Muslim first , I am Malay second. But that does not makes me less Malaysian. "





P/s : Salah ka aku nak berharap dapat duit raya lagi ? :P


4 comments:

pepol said...

amboi3,da besar panjang pon nk duit raya lagi,hehehe

Lily Suhaili said...

Hehehehe.
Teringin :D

Liyana Aziz said...

salam lebaran lili... maaf zahir batin ek... ^^

btw, suka jugak quotes dari milimilo...

Lily Suhaili said...

@Liyana Aziz , selamat hari raya jugak ^^


Ayat tu best kan . heeee