June 27, 2011

Bila Rindu.

Mood : Rindu la plakk.
Intention : Serius nak tayang gambaq.
Song : Keimanan Menjana Perubahan (KMP).


Pelik. Payah aku nak rindu kat tempat yg depa bagi nama Kolej Matrikulasi Perlis ni. Tapi lepas aku tengok2 gambaq lama, aku rasa .. rindu . HAHA. Bila aku kata aku rindu, maknanya aku memang rindu. Akhirnya aku tepaksa mengaku aku rindu. sob sobss. =="

Serius aku nak tayang gambaq ja, So KALAU muak, aku ulang, KALAU MUAK, nampak dak button bentuk 'X' kat kanan atas sekali. hahh , pandai2 la. timasehh. kalau takmau tekan, hang p baca entri aku hat lain. timaseh sekali lg. kahkahh :D

Gambaq tak mengikut susunan. sebab gua malaih nk susun.

Permulaan di KMP.
Ohh aku memang suka jd Mamarazi tak rasmi. kahkah.





Rindu masa preparation utk projek Bi. buat big book. Cerita Pirate Monkey. haram cilok kat tenet ja. nasib baik berlakon semart masa presentation. huahua.




Rindu keluaq lepak kafe malam2 buta masa bulan posa. sahoq awai oii. sbb bulan posa kafe bukak overtime. Usha2 orang sikit. jamu mata. wahahah :D

Rindu 1 Oktober 2010. Birthday prank mamat nih. Depa pergunakan aku utk pergunakan mamat ni masa tu.


Rindu Glamorous Night blok b2. walaupun baju gua tak tiptop tp gua dapat cabutan bertuah beb. hadiahnya sgt lah ladies iaitu : TUALA WANITA . sekian. (naseb baik suma dpt yg sama. kahkah)

Rindu masa Botet seludup masuk KMP. oops !


Rindu aktiviti Kemahiran Dinamika. Malam Pesona Bintang & Pengucapan Koral. Aku berkoral weh. Ni team kuliah A1 .


Rindu keluaq celebrate Alyaa (baju Elmo) dapat uitm sebelah ja dan bakal meninggalkan kami masa tu. sobsobss. Sampai ada ORANG jeles beb. kahkah. padan muka !

Rindu Aimi buat lawak BURUNG kat atas ni. Burung ohh burung !
Rindu keluaq tengah2 malam atau pagi buta depan blok p online fesbuk sbb ketagih ya'amat sgt dah. Sbb masa tu wifi tadak kat blok lg. siann. sanggup kena gigit nyamuk semata2 nak on9. haram toi.

Rindu Karnival Sukan ni sbb blok b2 menang. haha. padan muka blok len !


Rindu kelab Badminton. Yang ni paling menyentap hati sungguh. Sampainya hati cikgu atas ni nak pisahkan aku ngan Pa'ah sbb nampak hubungan yg songsang antara aku dgn Pa'ah padahai tarak papa pon. Cehhh ! Dy takmau kami jd macam student dy batch lepas. (Lesboo maybe). Dy joking ja bila buat camtu tp at the same time dy serius. Tp lagi dy larang lg tu best nak pekena balik. kihkih. Labiuu Mr. Amran. Tettt. muka Cikgu masuk blog saya la. Naseb cikgu aa. HAHA.
Rindu sukaneka kelas aku A1T3 yg mulanya penuh dgn kontroversi.

Rindu jamuan kelas A1T3 yg jugak byk kontroversi sampai memecahbelahkan ahli2 kelas ni yg sememangnya agak berpuak2 jugak lah. semuanya sbb DUIT ! arghh.

Rindu bergambar gedik2 terakhir dgn puak2 ni.

Rindu musim bunga luruh kat sini. macam kat overseas dah qasa. auuw.

Tepi blok aku. Cantik kan ?

Rindu 'Padang Kita' ni. sbb dekat dgn Mini market n bakeri iaitu tempat aku puaskan nafsu makan aku. lalalaa, rindu nak main ligan2 (kejar2) ngan Three Stooges. Ha. memang macam budak2 pon. Uhuhuu. Bila lg kan nak buat camtu masa umoq 18 ngan 19? :P



Baru aku sedaq, rupanya byk jugak yg aku rindu. mampoih la nak letak semua lam ni. tobat org hangin. hahah.

Ohh lupa, happy birthday to Intan Syafiza Munirah ! dgn trademarknya, "Alaaahaiii~!". sayangggg Intan ! Rindu nak buat perhimpunan Movie skali ngan Bella, Paah, Amirr, Aimi macam time kita tgk Khurafat ngan Wrong Turn dulu. Adiosss ! :D

8 comments:

Gua Tertidur said...

tension! jeles! gua pon rindu zaman2 gua study dulu..grrrr...

Lily Suhaili said...

Hahahha marilah kita mengenang zman muda remaja sama2! sob sobss !

Gua Tertidur said...

lily suhaili: eh, kite kn sekelas dulu? igt gua x? hahahahaha

Lily Suhaili said...

Hahaha yelaa sgt tu.
zaman bila ntahnyaa sekelas cek oi :P

ina jawer said...

bes giler..omey angat...so sweet

Lily Suhaili said...

hehehe.
kan3.. rindu jaa :(

Lily Suhaili said...

hehehe.
kan3.. rindu jaa :(

Lily Suhaili said...

hehehe.
kan3.. rindu jaa :(